Gemeubileerd wonen

Bij Rijn wonen kunt u terecht voor een gemeubileerde woning. Deze woning is van alle gemakken voorzien, zodat u alleen uw koffer met kleren en persoonlijke spullen maar mee hoeft te nemen. De gemeubileerde woning is namelijk al voorzien van bijvoorbeeld van een parketvloer, eettafel, bed, televisie en een internetaansluiting. U hoeft zelf dus niks meer te doen, makkelijker kan het niet!

Heerlijk en verzorgd wonen op een toplocatie. Waarom niet?

tickVoor zowel zakelijk en particulier

tickVolledig ingerichte appartementen

tickAangepast aan de behoeftes van u, uw klant of personeel

tickTurn Key; direct beschikbaar

tickVoor elk budget

tickVoor elke periode

Rijn Wonen biedt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt volledig gemeubileerde appartementen in Leiden en omgeving. Snel, zonder zorgen en geheel afgestemd op uw woonwensen. Heeft u zelf tijdelijke woonruimte nodig of huurt u tijdelijk personeel in en zoekt u een volledig ingericht appartement? Neem dan direct contact met ons op.

Een goede woonruimte vinden in de Randstad is niet eenvoudig. Rijn Wonen heeft voor u een passend appartement beschikbaar in het historische Leiden waar u zich direct thuis voelt.

Rijn Wonen heeft een eigen serviceteam met één aanspreekpunt en zal u gedurende de gehele huurperiode bijstaan in al uw woonvragen. neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers van Rijn Wonen voor een gesprek of inschrijving.