Leegstandbeheer

Rijn Wonen heeft ervaring met op maat gesneden oplossingen op het gebied van antikraak en tijdelijke verhuur om de leegstand risico’s tot een minimum te beperken. Anti-kraak, tijdelijke verhuur en opzichtersdiensten behoren tot onze mogelijkheden om te voorkomen dat uw vastgoed gekraakt, verwaarloosd of vernield wordt.

Met een vertrouwde naam in beheer staat u nooit met lege handen.

Wij helpen eigenaren van leegstaand vastgoed om te voorkomen dat hun panden leegstaan door daar tijdelijke gebruikers voor te zoeken. Studenten en (startende) ondernemers bieden we woon- en bedrijfsruimte tegen een aantrekkelijk tarief. Daar staat tegenover dat ze een flexibele opzegtermijn moeten accepteren. In deze tijden van leegstand, kamernood en afkeer van langjarige huurcontracten vullen wij met onze dienstverlening een gat in de markt.

 

Tijdelijk wonen

Rijn Wonen biedt verschillende oplossingen en diensten aan voor tijdelijk wonen, niet enkel gericht op vastgoedbescherming, maar ook op exploitatie en mogelijkheid tot inkomsten voor de klant.

 

Tijdelijk werken

Rijn Wonen biedt verschillende oplossingen en diensten aan voor tijdelijk werken, van een bureau met internetverbinding tot volledige plug & play werkplekconcepten, direct geschikt voor start ups en ZZP’ers.

 

 

   

Antikraak; flexibel en Veilig

Antikraak bestaat uit het plaatsen van bewoners in leegstaande panden, waarbij zij door hun 24/7 aanwezigheid voorkomen dat een pand gekraakt, verwaarloosd of vernield wordt. Deze oplossing is de meest veilige oplossing en binnen 28 dagen opzegbaar.

Vraag naar onze mogelijkheden.

 

Tijdelijke verhuur en rendement

Tijdelijke verhuur, op grond van de leegstandswet vormt een interessante optie voor de eigenaar van het pand. Indien dit tot de mogelijkheden behoort, geldt dat er vaak nog rendement voor de eigenaar haalbaar is. Rijn Wonen heeft ervaring met het verzorgen van deze trajecten; vergunning aanvraag, beheer, verhuur, incasso van de huurpenningen, onderhoud, administratieve en afwikkelingen en nazorg.

 

 

Particuliere verhuur

Rijn Wonen heeft ruime ervaring als het gaat om tijdelijke verhuur van te koop staande woningen. Hierbij werken wij namens verkopend makelaar en begeleiden hierbij zowel de huurder als verhuurder bij het gehele traject.