Vastgoedbeheer

Veelzijdig goed voor al uw vastgoed

Als eigenaar van vastgoed bent u veel tijd kwijt aan het beheer daarvan. De verhuur, het onderhoud, de verzekeringen. Er moet veel gebeuren om uw panden goed te onderhouden en leegstand te voorkomen. Rijn Wonen uit Leiden regelt dit allemaal en nog veel meer. Volledig vastgoedbeheer van A tot Z. Wij nemen de zorg voor u uit handen.

 

Vastgoed als investering

Rijn Wonen biedt maatwerk in het beheer van uw vastgoed. Ook als u in onroerend goed investeert. Juist dan wilt u dat uw belegging in goede handen is. Want een goed beheer is essentieel om ook later optimaal rendement uit uw vastgoed te halen.

 

Verhuur aan expats

Verhuurt u aan expats? Dan heeft u een betrouwbare partner nodig die met kwaliteit en snelheid uw panden beheert. Rijn Wonen heeft een jarenlange ervaring in vastgoedbeheer en persoonlijke service waarin de huurder én verhuurder centraal staan.

 

Beheer van particulier en zakelijk onroerend goed

Elke vastgoedbelegger kan bij Rijn Wonen terecht voor het beheer van vastgoed. Wij beheren particulier en zakelijk onroerend goed in Leiden en omstreken. Het financiële, administratieve, technische en commerciële beheer nemen wij geheel of gedeeltelijk van u over. Net zoals u wilt.